Egy nap a külső-belső szépség jegyében

Március 3-án (vasárnap) merülj el olyan szakemberek inspiráló előadásában, mint Feller Adrienne, Laskai Nelli, Kokavecz Katalin, Iványi Orsolya, Feldman Mussie, vagy vegyél részt egy személyre szabott szépségápolási tanácsadáson, esetleg less el sminktrükköket a sminkmestereinktől.

 

Ne hagyd ki a piacteret, ahol a Sejna Fashion, Dévényi Kathy, Prokop Kata, a Jaffa Kiadó és a Szentendrei szappan termékeit, valamint Gigi kozmetikumok tömkelegét vásárolhatod meg.

 

Elakadtál? Tanácsra van szükséged? Nem tudod, hogy kihez fordulj az élet nagy kérdéseivel? Most rebecenjeinkkel négyszemközt megvitathatsz bármit, legyen szó a családról, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról, a nőiességről vagy akár a hivatásról és a vallásról.

 

A nap végére nem csupán a külső szépségünk tündököl majd, hanem a belső kisugárzásunk is ragyogó lesz.

Készülj fel egy felejthetetlen napra, ahol a szépség nem csupán szó, hanem valódi élmény!

Óbudai Zsinagóga

Cím: 1036 Budapest, Lajos u. 163.

A jegyvásárlás menete:

Ha előadásokra jönnél
Egy jegy áráért 5 ismert és elismert szakember előadását hallgathatod meg. Táplálkozással, szépségápolással és önismerettel foglalkozó szakemberek várnak egész nap, akik inspiráló előadások keretében mutatják meg neked, hogy miként élheted meg a mindennapokban a nőiségedet. Emellett kiállítóink standjain nézelődhetsz és persze, feltöltheted a szépségkamrádat.
Ha szépülnél is
A földszinten egész nap bőr-, smink-, stílustanácsadás zajlik, de akár parókákat is próbálhatsz. Foglalj időpontot most! Szolgáltatás díja: 1000 Ft/szolgáltatás (Csak a napijegy megvásárlásával együtt érvényes!)

Szolgáltatásaink

A földszinten egész nap bőr-, smink- és stílustanácsadás zajlik, de akár parókákat is próbálhatsz. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb szolgáltatást, majd azon belül is azt a szakembert, akinek a leginkább kíváncsi vagy a tanácsára. Ezek után nincs más dolgod, csak megjelölni azt a félórát, amikor a szakember csak veled foglalkozik. A szolgáltatás máris bekerül a kosaradba és hozzáadjuk a napijegyedet is. Akár több szolgáltatásra is jelentkezhetsz, arra figyelj, hogy ne egy időpontban legyenek!

Előadások

Az első emeleten táplálkozással, szépségápolással és önismerettel foglalkozó szakemberek várnak – minden adott tehát egy lélegzetelállító női naphoz!


• 10:30 Laskai Nelli házassági tanácsadó, mindfulness life coach – Törődj magaddal és a világ visszamosolyog rád!
• 11:30 Kokavecz Katalin a M.E.D. központ alapítója, a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés megalkotója – Egészséges élet – boldogan!

EBÉDSZÜNET

• 13:30 Feller Adrienne szépségterapeuta, a Panarom Aromaterapeuta Intézet vezetője – Reggeli szépség rituálé: ahogy a bőrömet megszólítom…
• 14:30 Feldman Mussie rebecen – Éset Hájil: „Derék asszonyt ki talál?”
• 15:30 Iványi Orsolya menopauza aktivista – Bevezetés a változókor rejtelmeibe, avagy menopauza a-tól z-ig

A napijegy megvásárlásával bármelyik előadáson INGYEN részt vehetsz!
„Törődj magaddal és a világ visszamosolyog rád!" Megismerheted, hogyan lehet a mindfulness és az önismeret segítségével boldogabbá tenni a mindennapjaidat.
Laskai
Nelli
10:30
„Egészséges élet – boldogan!" Előadónk megosztja veled a funkcionális életmód alapelveit, amelyek segítségével egészséges életet élhetsz, telve energiával.
Kokavecz
Katalin
11:30
„Reggeli szépség rituálé: ahogy a bőrömet megszólítom…" Adrienne bevezet a szépségápolás rejtelmeibe, hogyan teheted még ragyogóbbá és egészségesebbé a bőrödet.
Feller
Adrienne
13:30
Éset Hájil: „Derék asszonyt ki talál?” Mussieval megkereshetjük együtt a derék asszonyt, ami mindannyiunkban él. Mitől vagyunk erősek? Mik az erősségeink?
Feldman
Mussie
14:30
„Bevezetés a változókor rejtelmeibe, avagy menopauza a-tól z-ig" Előadás a menopauza rejtelmeiről és megoldások a változókorral járó kihívásokra.
Iványi
Orsolya
15:30

Kérdezd a rebecent

Elakadtál? Tanácsra van szükséged? Nem tudod, hogy kihez fordulj az élet nagy kérdéseivel? Most rebecenjeinkkel négyszemközt megvitathatsz bármit! Tabuk nélkül beszélgethettek minden téged érintő témáról, problémáról, legyen szó a családról, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról, a nőiességről vagy akár a hivatásról és a vallásról.
Glitzenstein Sosi (héber, magyar)
Köves Dvora
Myers Tzivia
Stell Mushky (angol nyelven)